Proiecte

01

CUM SĂ TE JOCI CU FOCUL FĂRĂ SĂ TE ARZI

Ai fost pus vreodată în situația de a stinge un incendiu? Știi cum ai reacționa într-o astfel de situație? Realitatea virtuală îți permite să te testezi în condiții de siguranță și să te pregătești pentru un astfel de context.
02

SUB CAPOTĂ

Nu-i așa că ai vrea să ridici capota mai multor mașini? Chiar dacă în realitate nu ai acces la prea multe, poți demonta un motor BMW în realitatea virtuală. Aici nu există riscul de a nu-l mai putea asambla. Analizează fiecare piesă și descoperă cum funcționează aceasta.
03

CORPUL UMAN CA NICIODATĂ PÂNĂ ACUM

Știai că poți intra în profunzimea corpului uman fără a fi chirurg? Poți observa organe și sisteme ale corpului uman, ca niciodată până acum. Poți muta efectiv organele de la locul lor fără aspectul macabru al unei disecții pe un cadavru.
04

SINAPSE ÎN ACȚIUNE

Ești curios să afli din ce este compus un neuron? Nu doar să afli, ci și să vezi de aproape aceste elemente? Realitatea virtuală îți permite acum să observi într-un mod inedit componentele și sinapsele acestuia.

05

SUS PE MACARA

Ești profesionist, începător sau doar curios să urci pe o macara și să o manevrezi? Testează-ți abilitățile de a manevra o macara în condiții de siguranță înainte de a face acest lucru în viața reală. Realitatea virtuală îți oferă această ocazie.