Bine ai venit în realitatea virtuală EDU-VR

Realitatea virtuală reprezintă tehnologia care ne permite să experimentăm lumi virtuale ca și cum ne-am afla în mijlocul acestora.
Cu EDU-VR poți experimenta aplicații educaționale, simulări în diverse domenii și prezentări care folosesc tehnologia VR.

Ce este VR-ul

Realitatea Virtuală reprezintă o simulare a unui mediu 3D atât de reușită, încât utilizatorul capătă impresia de prezență fizică aproape reală.

Ce oferim

Aplicații educaționale care folosesc tehnologia VR și nu numai, simulări în diverse domenii și prezentări în realitatea virtuală.

E-Learning în VR

Dezvoltăm aplicații de eLearning destinate mai ales adulților. În VR, învățarea devine o experiență imersivă captivantă, de neegalat.

Simulări

Realizăm simulări spectaculoase ale obiectelor, fenomenelor și proceselor în mediul virtual, cu un grad surprinzător de realism și posibilități nelimitate.

Prezentări imersive

Oferim aplicații de vizualizare în VR pentru prezentări imobiliare, de marketing, publicitate și entertainment

De ce este

VR-ul atât

de eficient?

Imersiunea

Permite utilizatorului o călătorie a tuturor sensurilor în lumea virtuală, transformându-l din asistent la participant cu drepturi absolute la experiența de învățare.

Emoțiile

Pentru prima dată în tehnologie, utilizatorul observă, vede, simte și experimentează senzorial și imediat consecințele acțiunilor sale.

Experienta

Experiența de „primă mână” este cel mai bun profesor. Realitatea virtuală permite utilizatorului să se deplaseze în mediul în care se va produce învățarea, să atingă, să mute, să transforme obiectele și să descopere imediat rezultatele acestor acțiuni.

Domenii perfecte pentru VR

E-learning

 În VR, învățarea devine o experiență imersivă captivantă de neegalat.

Simulare industrială

Simulări de procese și proceduri pentru mediul industrial, cu scopul instruirii personalului și creșterii productivității.

Imobiliare

Vizionări eficiente pentru dezvoltatori și agenți imobiliari.

Proiecte recente în VR

Vizualizează